Ajánlások

Dr. Bukovszky Eszter

neurológus szakorvos, pszichiáter rezidens, coach

Ági az egyik leghitelesebb mentálhigiénés szakember és coach, akit örömmel tudok a kollégáim közt. Lényeglátása, megdöbbentő emberismerete és -szeretete, valamint a ritka szintű egyenessége teszi kiemelkedő szakemberré segítő hivatásunkban. Szerencsés ember az, aki olyan kísérőre akad, mint ő.

Ilyés Gyula

sport-coach,
judoedző VI. Dan

Ági személyisége nyugodt, viselkedése a folyamatban támogató, fókuszált. Külföldön szerzett ismeretei igen sokrétűek, rengeteg tapasztalaton alapuló tudás birtokában van. Mindezt ötvözi a felsőoktatásban, illetve egyéb iskolákban szerzett tudásával. Eszköztára igen gazdag, bátran alkalmazza azokat. Szeretettel fordul kliensei, ügyfelei, munkatársai felé, de ez sosem "sok", rendre megtalálja az optimális egyensúlyt. Rendkívül empatikus, ami - valljuk be - ilyen szinten nem mindenki sajátja. Idegen nyelven (pl. angolul) is remekül dolgozik, bátran vállal coaching folyamatokat, előadásokat. Érzelmi intelligenciája jóval az átlag fölötti, a munkával szemben alázatos a szó legjobb értelmében. Folyamatosan olvas, tanul, képzi magát, az önfejlesztésről nemcsak beszél, hanem napi szinten gyakorolja is.
Minden körülmény közepette a maximumra törekszik, igyekszik a rendelkezésre álló idő alatt a lehető legtöbbet kihozni a folyamatból, a közös munkából. Nagyon céltudatos, határozott egyéniség.
Mindezek mellett egy nagyon szerethető igaz ember. A magam részéről nagyon jó szívvel ajánlom!

T. K.

ügyfél

Életem egy megoldhatatlannak tűnő szakaszában elhitette velem, hogy van kiút. Bármikor, bárhonnan. Majd a feljődéshez az erőt a szaktudásán túl, a páratlan együttérző képességével, szeretni tudásával, rugalmasságával hozta ki belőlem.
Odamenni hozzád, ahol tartasz, megfogni a kezed és együtt menni az úton, ezt nagyon tudja.
Már nincs szükségem segítségre. Azt hiszem, ez a legtöbb, amit adni lehet...

J. É.

ügyfél

Szeretek Ágival együtt dolgozni, mert megértő és empatikus, szereti, amit csinál, mindig észreveszi az értékeimet, akár külső, akár belső jó tulajdonságról legyen szó, s ezekben megerősít, segít, hogy ne hátrafelé, hanem előre tekintsek. Életem eseményeiben felismeri a pozitív dolgokat, például azt, ha valamiben fejlődtem, vagy valamit tanulhatok a dologból, azaz jobban megértettem rajta keresztül azt a bibliai igazságot, hogy az Istent szeretőknek minden a javukra válik.
Csak ajánlani tudom, ha fejlődni, gyógyulni, megerősödni szeretnél.

E. Z.

ügyfél

Ajánlom Ágit mindazoknak, akik szeretnének kicsit mélyebbre ásni önmagukban, megismerni a felszín alatt zajló mechanizmusokat, szeretnének változtatni, szabadabban élni az életet, igazán látni a saját értékeiket. Nem a „tutit” mondja, hanem tükröt tart, és ez által segít előhívni olyan dolgokat, amit egyedül nehéz lenne. Feladatai személyre szabottak, és mindig egy lépéssel előrébb juttattak engem. Szeretek vele dolgozni önmagamon, azon túl, hogy kiváló szakember, szeretettel és odafigyeléssel fogad minden alkalommal.
Ajánlom mindazoknak, akik azt érzik, hogy szükséges változtatni, de nem tudják, hogyan. Merjetek belevágni! :)

Szentjóbi Ottó

MH szakember és pszichodráma assziszens

Több mint öt éve ismerem Ágnest, útjaink többször is találkoztak. Mikor megfogant bennem a Páratlan Kalandtúra ötlete (akkor még neve sem volt), megismert színes kreativitása, lelkesedése okán ő volt az egyik, akire mint leendő munkatársra gondoltam. Több mint három éve immár a tizedik Páratlan Kalandtúra csoportot vezetjük együtt. Azért szeretek vele dolgozni, mert rendkívül érzékeny az emberekre, könnyen rájuk hangolódik, azonnal mögé lát a csoporttagok által hozott kérdéseknek, és mindezt úgy tudja visszaadni, hogy az előre viszi a klienst. Jól bánik a csoportdinamikával, kritikus helyzetben is kézben tartva azt. Amikor én még keresem a szót, hogy egy-egy elhúzódó hozzászólást hogyan lehetne a keretek közé visszaterelni, ő már meg is fogalmazta, kedvesen, nem bántón.

Dányi Zoltán

pár- és családterapeuta

Ágit kellemes, harmonikus nyitott, érzékeny, segítőkész embernek ismertem meg. Szeretek vele dolgozni, mert komolyan veszi vállalt feladatát és igyekszik a legjobbat nyújtani az adott helyzetekben. Ez biztonságot jelent számomra a közös munkáinkban. Szakmai megbeszéléseink során nyitottságot, őszinteséget, megfelelő önreflexivitást érzek, ezek miatt gördülékenyen tudunk együttműködni. Bátorító és kritikai észrevételeinkkel támogatjuk egymást. Tréneri szerepében érzékenyen tudja kísérni a csoport folyamatát, reflexióival elősegíti a téma kibontását, feldolgozását. Játékvezetőként lendületes, vidám hangulatot tud varázsolni maga körül. Nyíltságát, határtartását és érzékenységét rugalmasan, magabiztosan kezeli.