Médiaszereplések

Fishing on Orfű

Családbarát fesztivál lesz az idei Fishing On Orfű. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom különleges programokkal várja a szórakozni vágyó gyermekeseket is. Vendég: Ötvös Ágnes fesztiválszervező.

Az első családbarát fesztivál: Fishing on Orfű

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom és a Fishing on Orfű fesztivál együttműködése nyomán, idén egy kiemelt gyermekhelyszín, a Gyermekbirodalom költözik be az orfűi Medvehagyma házba a fesztivál idejére.

Kényszerszinglik

A "kényszerszingli" kifejezés Kopp Máriától, a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézet vezetőjétől, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom alapítójától származik.

Megszólalás: 23:23-tól

Mai vendégünk Ötvös Ágnes

Ötvös Ágnesről ajánlást kaptam:fiatal kora óta a világ számos pontján járt és élt, és legtöbbször valamilyen segítői tevékenységet végzett.

Az a hiányzó két yard

Mitől függ, hogy egy család egyben marad-e vagy széthullik? Ötvös Ágnes mentálhigiénés szakember és coach szerint minden kapcsolatban előfordulnak olyan pontok, ahol döntenünk kell, hogy van-e még bennünk egy pici plusz.

A munka nemesít — a hivatás boldogít?

Ahhoz, hogy lelkileg kiegyensúlyozottabbakká válhassunk, örömteli tevékenységeket kell végeznünk a mindennapok során. Ötvös Ágnes írása.

Világ-nézet - Női szemmel

A műsorban minden héten négy embert ül le egy asztalhoz. Ők mindannyian különböző világnézetűek, de istenhitük közös. A műsor vendégei nők. Olyan nők, akik társadalmi szerepvállalása valami miatt, több a szokásosnál.

Mokka - Társkeresés a tervezett gyermekek miatt

A Mokka vendégei Székely András a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom vezetője és Ötvös Ágnes mentálhigiénés szakember.

A cél az, hogy minél több kisbaba szülessen

A Ma Reggel vendége Ötvös Ágnes, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom képviselője, mentálhigiénés szakember. Hogyan tudnak ebben segíteni azon kívül, hogy összehozzák a párokat?

Megszólalás: 2:45:50-től

Folytatja a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom

Társkeresőt indít a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. A szervezet azt szeretné elérni, hogy többen és tudatosabban tervezzenek hosszú távú párkapcsolatot.

Megszólalás: 27:25-től